Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥΣΗ


Γιώργος Κοινούσης.
Μια απ' τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, γνήσιος Έλληνας, φλογερός Χριστιανός. Όχι δήθεν, όχι πουλημένος, ζεστή καρδιά, φωνή που ξεχειλίζει από συναίσθημα. Ήταν αναμενόμενο να καταλήξει να μιλά για τον Χριστό, εκεί που καταλήγουν όλοι οι γνήσιοι και αληθινοί άνθρωποι, στην μόνη πηγή που μπορεί να ξεδιψάσει την ανθρώπινη ψυχή.
Τον είχα ακούσει σε μια συναυλία που είχε δώσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τραγουδούσε μόνος του με μια κιθάρα, που την χειριζόταν τόσο καλά, ώστε νόμιζες πως τον συνόδευε ορχήστρα. Όταν πλησίασα κοντά, ώστε να τον ακούσω καλύτερα, έπαθα την πλάκα μου. Έκανε με την φωνή του ό,τι ήθελε, δεν έχω ακούσει άλλον να τραγουδά έτσι. Ωστόσο, αυτό που μου έκανε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η καρδιά, το συναίσθημα, η φλόγα της ψυχής, που χωρίς αυτήν και η καλύτερη φωνή είναι άχρηστη.
Οι χριστιανικές κασέτες που έβγαλε ήταν μοναδικές. Όλα τα έσοδα πήγαιναν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Και ήταν οι μόνες κασέτες που έγραφαν πως επιτρέπεται η αντιγραφή και αναπαραγωγή τους από τον οποιοδήποτε! Έκτοτε, δεν έχω δει κάτι ανάλογο!
Το βιβλίο του " Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ " είναι μοναδικό.
Σ' αυτό το αφιέρωμα θα παραθέσουμε όσα τραγούδια βρήκαμε στο youtube και μια δυο τηλεοπτικές συνεντεύξεις του.

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ  


 ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ  


Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ  


 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  


ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ " ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "  


ΜΗΝΥΜΑΤΑ  


 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ  


 ΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ  


 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ  



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΘΑΡΡΙ  


 ΠΡΟΣΕΥΧΗ  


 ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ


ΠΡΩΙΝΟ
 

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
   

ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου